Select Page

Cabsoluit

DIN ON-DEMAND LEDNINGSLÖSNING 

En prisvärd och anpassningsbar molnbaserad mobilitetslösning med varumärkta boknings- och förarappar som uppfyller alla dina behov. Du kan automatisera dina fordon, anlita en ride-hailing-app eller skaffa en taxameter med installation, allt under ett och samma paraply. Vårt mål är att göra livet så smidigt som möjligt för alla inblandade vid bokning av en taxi, inklusive ägaren av taxibolaget, föraren och passageraren.

                 Hvorfor Cabsoluit

Cabsoluit er ikke bare et simpel udkaldelsessoftware, det er en on-demand mobilitetsløsning, der kan løse alle dine mobilitetsproblemer. Taxeejere og chauffører kan bruge vores software til at give deres kunder flere bookingkanaler, såsom onlinebooking og street pick-tjenester, så de kan følge med i den stadigt skiftende transportverden. Cabsoluit er meget mere end bare en app; med alle de værktøjer, du har brug for for at få succes, leverer vi fuld end-to-end teknologi. Alle dine forretningsaktiviteter bliver automatiseret. Sporing i realtid via GPS er det største højdepunkt. Hvis du som en ikonisk taxatjenesteudbyder søger at ændre verden, forsøger vi at ændre verden ved at hjælpe dig med at udføre din forretning i høj hastighed.

Vores værdier

Vores mission er at overgå vores klients behov ved at tilbyde professionelle, overskuelige og til tiden tidshorisonter samt skabe overlegne forretningsmuligheder. Forenkling af din daglige drift, så du nemt kan styre din virksomhed med en alt-i-en-løsning.

LAD OS BEGYNDE

Klar til at foretage en reel forandring? Lad os bygge dette sammen!